Колеги едно бързо въпросче да не правя тема ако е писано вече. Преди около 2месеца купих една 147ца на далавера и сега от няколко дена на сам на първо палене сутрин ми мигат и дисплеите с км и часовника, както и не мога да тръгна веднага, подавам газ и губи мощност. Не свети чек или др лампа по таблото. Като дам на първа и малко газ да потегля се дави и пука леко. Като загася и запаля на ново всичко е ок, форсира се не мигат табла и така. Преди да ходя по сервизите да ме подготвите малко
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от RahzeL Покажи съобщениеКолеги едно бързо въпросче да не правя тема ако е писано вече. Преди около 2месеца купих една 147ца на далавера и сега от няколко дена на сам на първо палене сутрин ми мигат и дисплеите с км и часовника, както и не мога да тръгна веднага, подавам газ и губи мощност. Не свети чек или др лампа по таблото. Като дам на първа и малко газ да потегля се дави и пука леко. Като загася и запаля на ново всичко е ок, форсира се не мигат табла и така. Преди да ходя по сервизите да ме подготвите малко
Comment
-
Колега, за изчистването мога ли сам да се справя или да ходя на сервиз? А резервоара не е ли играчка да се изчисти?Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RahzeL Покажи съобщениеКолега, за изчистването мога ли сам да се справя или да ходя на сервиз? А резервоара не е ли играчка да се изчисти?
Comment
-
Добиче се оказа. 30 квадрата фаянс,бака грунд,и почти цялото обзавеждане за банята. Ако бях извадил моноблока и мивката от кашоните им и тях щях да събера
P.S.
Осветлението на дисплейчето с температурата и километрите с отделна крушка ли е? От днес не ми свети?
---------------------------------------------------
Ръждата никога не спи,явно е работохолик.
Пай сее ...Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Ейй,аз само влача хамалогията до петия етаж без асансьор,друг ги лепи. Може да си взима биричка?Тааа никой не каза дисплейчето на километража за температурата и пробега с крушка лие?
Пай сее ...Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Ясно,благодаря. Ще го извадя да я сменяблагодаря за информацията.
Comment
Comment